Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

klemen bostjancic Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Sabina Njena.si

Igralec in fotograf, ki je osvojil srce Sabine ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
19 31.07.2017 20:54:42

Noro! Celo vrhunec norosti! Ne boste verjeli, kakšno dovoljenje je danes za NEYMARJA dobil brezmejni PSG

Stvari so jasne, da bolj ne bi mogle biti. Tole pa vseeno preseneča. Zelo preseneča.

Ni še uradna potrditve, v skladu z že nekaj dni starimi napovedmi naj bi prišla danes ali jutri. Torej po tem, ko bo Neymar najprej v žep pospravil 26 milijonov za zvestobo Barceloni, nato pa se od nje s pomočjo katarskega sklada odkupil, postal najdražji (in to z dvakratnikom dosedanjega rekorda)nogometaš vseh časov in podpisal za PSG.

V zvezi z vsem tem pa je neverjetno razkritje prišlo za naslova oblasti v francoski prestolnice. Da, civilne oblasti oziroma tistih državnih medijev, ki spremljajo njeno delovanje in ponavadi nimajo nobene zveze z nogometom. PSG je bil namreč v zadnjih urah v stiku z vodilnimi možmi mesta in se dogovoril nekaj neverjetnega.

Dobil je uradno dovoljenje, po katerem ne more biti več dvoma o ničemer. Dobil je uradno dovoljenje za spektakularno predstavitev največje okrepitve vseh časov. Predstavitve, kakršne svet še ni videl. Niti približno. Kljub izrednim razmeram v mestu in državi je mesto Pariz pogledalo skozi prste (verjetno v zameno za nov bajni znesek) in odprlo svoje naročje.

PSG ima tako podpisane papirje za predstavitev Neymarja na ploščadi Trocadero. če morda ne veste, to je tista ploščad, s katere se razlega najlepši pogled na Eifflov stolp in na mesto pod njim. Tista ploščad, na kateri nastanejo vse najlepše pariške fotografije in s katere do Slavoloka zmage vodi ena najdražjih ulica na svetu.

Članki iz rubrike