Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.07.2017 10:08:03
Deli članek:

Spoznajte, kaj EDINO šteje! Bonucci je osupnil s sporočilom o operaciji za rešitev sinovega življenja

Česa takega italijanska javnost ne pomni in prav mogoče je, da česa takega še niste prebrali.

Danes je za navijače Milana junak, za navijače Juventusa izdajalec. Njegov prestop iz Torina v Milano je dvignil ogromno prahu in marsikdo že komaj čaka začetek sezone, da bo videl, kako se bo eden najboljših branilcev na svetu znašel v povsem novem okolju. No, ko gr eza Leonarda Bonuccija, pa je najpomembnejše nekaj povsem tretjega. 

Bonucci je namreč oče, za katerim je leto, kakšnega si ne želi doživeti noben oče, noben starš, nihče. Ko se je lansko poletje vrnil z evropskega prvenstva v Franciji je njegov tedaj 5-letni sinček Matteo kar neankrat skrivnostno zbolel in prekinil družinske počitnice. To pa še ni bilo vse. Niti približno. 

Po vrnitvi v Italijo se je stanje v nekaj urah dramatično poslabšalo in ob prihodu v bolnišnico je malemu Matteu preostala le ena možnost. Pred gotovo smrtjo ga je lahko rešila le urgentna in zelo tvegana operacija. Poseg, ki so ga zdravniki še isto noč opravili pred natanko letom dni in ki danes velja za veliko uspešnico. 

V enem letu je Matteo povsem okreval in točno ob obletnici je njegov zvezdniški oče to sporočil na način, ob katerem je težko zadržati solze. Objavil je sinovo fotografijo z letošjih povsem drugačnih počitnic, ob tem pa zapisal besede, ki hkrati božajo in trgajo dušo, hkrati božajo in trgajo srce. 

"Eno leto. Od tistega dne se je vse spremenilo. Življenje. Podaril si nam novo svetlobo, nov pogled na svet, novo videnje sreče in pojma biti srečen. Naučil si nas, kaj je v življenju resnično pomembno. In to je le ŽIVLJENJE samo. Lepo življenje ti želim, lev moj!" je zapisal. 

Je sploh potreben dodaten komentar.