Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.07.2017 07:41:28
Deli članek:

Kitajci popolnoma ŠOKIRALI: Neymar iz Barcelone v PSG? Naj vam povemo, kako in kaj je s to zadevo ...

Reuters

Infromacije včasih pridejo z naslova in na način, ki ju človek ne pričakuje.

Kitajci igrajo vse pomembnejšo vlogo v evropskem nogometu, vendar pa to poletje ne toliko s kupovanjem zvezdnikov, kot so to počeli pred letom dni. Letos bolj blestijo kitajski lastniki klubov na stari celini, tokrat pa je celo zablestel eden od kitajsklih pokroviteljev, ki se je odločil razkriti zelo pomembno zadevo. 

Ta pokrovitelj bi moral v ponedeljek v Šanghaju organizirati poseben promocijski dogodek, za katerega je celo prodajal vstopnice in na katerem bi glavno vlogo igral trenutno tako zelo vroči Neymar. Brazilca v noči na nedeljo čaka prijateljski el clasico v Miamiju, nato pa je nameraval odleteti neposredno na Kitajsko. 

Toda, organizratorji so dogodek odpovedali, kot razlog pa navedli neymarjevo odsotnost. Pa ne samo to, kot razlog te odsotnosti je eden od predstavnikov organizatorjev navedel, da Brazilecne more priti, ker mora v teh dneh urediti podrobnosti okrog prestopa iz Barcelone v PSG. 

Neymar je odsotnost in odpoved potrdil, vendar pa so njegovi predstavniki v sporočilu za javnost zapisali, da organizator nima nobene pravice govoriti o razlogih in da je bil za odpoved pravzaprav kriv pokrovitelj sam. Vseeno pa ostaja občutek, da je do odpovedi resnično prišlo zato, ker zvezdnik v teh dneh urejal druge stvari. Njegov prestop v PSG se resnično zdi neizbežen.