Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

gv
gv
26 16.07.2017 13:30:28

Šokantno razkritje predsednika Barcelone: Nimamo denarja za okrepitve!

Reuters
Ali je predsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu razkril več, kot bi smel?

Barcelona je v zadnjih letih kraljevala na nogometni sceni, v zadnji sezoni pa ostala brez ene same pomembnejše lovorike. Osvojila je zgolj španski pokal, kar pa je bilo precej pod pričakovanji vodstva kluba, nogometašev in tudi navijačev.

Vseeno se je zdelo, da razlogov za skrb ni, a zdaj jih je med navijači vendarle povzročil predsednik kluba Josep Maria Bartomeu. Slednji je v intervjuju spregovoril tudi o tem, da klub denarja za okrepitve nima. Proračun za okrepitve je znašal 60 milijonov evrov, od tega so jih za Nelsona Semedo, Gerarda Deulofeuja in Marlona Santosa porabili 47 milijonov, kar pomeni, da jim je ostalo "le" še 13 milijonov. Proračun za okrepitve bi se seveda zvišal, če bi prodali kakšnega nogometaša, a jim je do zdaj uspelo prodati le Cristiana Tella k Betisu, in sicer za 4 milijone.

Barcelona nujno potrebuje okrepitev v vezni vrsti, nad nogometašem PSG-ja Marcom Verratijem pa še ni obupala. A za to bo potrebovala vsaj 80 milijonov evrov oziroma dodatnih 63, če ji bo nekako uspelo prepričati Parižane. Del tega bi jim lahko prinesla prodaja Arde Turana, a pravega snubca za turškega nogometaša ni. Kar predstavlja le še dodatno težavo ...

Članki iz rubrike