stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
1 16.07.2017 12:25:36

Navijači nezadovoljni z Lukakujevim debijem, kaj pa je videl Mourinho ... (video)

Prestopni rok je že postregel z nekaj precej odmevnimi in predvsem večmilijonskimi prestopi in nekateri izmed svetovnih zvezdnikov, ki so zamenjali klub, so že debitirali v dresu novega delodajalca.

Tako je recimo Alexandre Lacazette, za katerega je Arsenal Lyonu odštel 53 milijonov evrov, debi za topničarje začinil z zadetkom. Enako se je končal tudi premierni nastop Wayna Rooneyja po povratku iz Manchester Uniteda v Everton. Ko smo že pri strelcih na prvi tekmi v novem okolju, lahko omenimo še krilnega napadalca Liverpoola Mohameda Salaha - Redsi so za Egipčana Romi plačali 42 milijonov evrov.

Pri Manchester Unitedu so v tem prestopnem roku prav tako že pripeljali nogometaša, za katerega so globoko segli v žep. Ta jih je stal celo precej več kot so morali klubi odšteti za zgoraj omenjeni tercet nogometaše. Seveda govorimo o Romeluju Lukakuju, za katerega so Evertonu nakazali 85 milijonov evrov.


In zdaj je svoj debi v novem moštvu vknjižil tudi belgijski napadalec, ki pa ni bil niti približno tako uspešen kot ostali. Navijači rdečih vragov so seveda zelo pozorno spremljali Lukakujev debi, a so bili kljub zmagi s 5:2 nad LA Galaxyjem vsaj nad Belgijcem močno razočarani.

Sicer je imel nekaj priložnosti, a je pokazal precej nezbranosti pred tekmečevimi vrati. Med drugim je s strelom z razdalje zelo močno zgrešil cilj. Navijači so se na družbenih omrežjih po srečanju norčevali iz nove okrepitve, med drugim so zapisali naslednje komentarje: naj nekdo pokliče Naso, oziroma, da je bil to strel za 85 milijonov evrov, ali, Lukaku je bil resnično zelo slab, nekdo pa je pripomnil, kdo misli, da je, da strelja s takšne razdalje, Wayne Rooney? Bilo je tudi veliko zelo vulgarnih sporočil, a jih bomo na tem mestu raje preskočili ...

Navijači so bili nezadovoljni s tem, kar so videli od bogato plačanega nogometaša, a se tolažijo, da je šlo samo za pripravljalno tekmo in še to na začetku priprav. Drugače pa je Lukakujev nastop ocenil trener Jose Mourinho: "Ni zabil gola, a je odigral bolje od tistih, ki so dosegli zadetke. Dobro je držal žogo, odlično se je gibal, ni sebičen, ekipni igralec, ki odlično zadržuje žogo in je ne izgublja, hiter v protinapdih. Zelo sem zadovoljen," je dejal Portugalec.

Članki iz rubrike