Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.07.2017 15:30:56
Deli članek:

Čista norost! Nora požrešnost: Ko je videl, koliko je United plačal za Lukakuja, je odpustil Griezmanna

Reuters

Saj to ne more biti res. A vendar se v tem norem svetu očitno lahko zgodi vse.

Manchester United je za Romeluja Lukakuja plačal nekaj več kot 80 milijonov evrov, še nekaj dodatnih milijonov lahko prinesejo bonusi. To pomeni, da je povprečen menedžer zgolj z odškodnino v žep pospravil slabih 20 milijonov, nekateri uspešnejši menedžerji (na čelu je seveda zloglasni Mino Raiola) imajo celo še višje provizije. In kaj ima to opraviti z Antoinom Grizemannom? Veliko. Pa čeprav morda sploh ne boste verjeli. 

Francoski napadalec je bil prvi izbor Manchester Uniteda za okrepitev napada, a je možnost prestopa zavrnil in podpisal novo pogodbo z madridskim Atleticom. Vse skupaj je bilo videti kot čudovita gesta zvestobe in je marsikomu vrnilo vero v nogomet. No, vse prej kot všeč pa je bilo očitno Griezmannovemu dolgoletnemu zastopniku Ericu Olhatsu. ta je ravno dan, ko je uvidel, kakšne denarje je bil pripravljen zapraviti United, povlekel neverjetno potezo. 

"Nedavna Greizmannova postavitev v luči njegove podobe in prihodnosti ni več v skladu z mojo vizijo tega partnerstva. Osredotočil se bom na druge naloge, Antoinu pa se zahvaljujem za njegovo zaupanje v prejšnjih letih in mu seveda želim veliko sreče v novem poglavju njegove kariere," je očitno užaljeno zapisal in velikega zvezdnika Atletica ... odpustil!? Da, prav ste prebrali. In če to ni najbolj nenavaden precedens vseh časov, potem res ne vemo ...