Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
06.07.2017 15:05:06
Deli članek:

Neverjetna ljubezenska zgodba: Messija in njegovo izbranko spet združila smrt!

Reuters
Lionel Messi

Usoda je hotela, da sta Lionel Messi in njegova izbranka Antonella Roccuzzo.

Lionel Messi in njegova izbranka Antonella Roccuzzo sta se pred več kot enim tednom poročila, že leta pa sta videti kot najbolj srečen par na svetu. Številni ste verjetno že slišali za njuno ljubezensko zgodbo, saj sta prijateljevala že od osmega leta naprej, zdaj pa je eden od sorodnikov Messijeve boljše polovice razkril zanimivo podrobnost iz njunega nekoliko bolj zasebnega življenja.

Lionel in Antonella sta si že od samega začetka pogosto izkazovala obojestransko naklonjenost, si pisala ljubezenska pisma, nato pa ju je prevelika razdalja leta 2000 razdružila. Lionel je začel igrati za Barcelono Antonella pa je ostala v rodnem Rosariu, kjer je hodila v šolo in pomagala v trgovini, ki je bila v lasti njene mame. Takrat je spoznala drugega fanta, vseeno pa ostala v stikih z Messijem.

Nato pa se je maja 2005 zgodila velika tragedija, v kateri je življenje izgubil njen najboljši prijatelj. Prometno nesrečo je zakrivil pijani voznik, Antonella pa je bila zelo prizadeta. Stara je bila 17 let, padla je v depresijo, pustila celo šolo, težave pa so se začele tudi doma. A takrat ji je na pomoč priskočil Messi, ji stal ob strani in se odpravil v Argentino, da bi ji bil v oporo. Ta poteza je bil pika na i, ko si je psihično opomogla, je preskočila iskrica in zanetila ogenj, ki gori še danes.

Leta 2008 se je Antonella preselila v Španijo, njen nekdanji fant pa se je po pripovedovanju istega sorodnika lažje sprijaznil s koncem zveze predvsem zato, ker je šlo za vzhajajočega nogometnega zvezdnika. "Če me je že morala zapustiti, me je vsaj zaradi Messija," naj bi mu takrat dejal njen nekdanji fant.