Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.07.2017 21:36:53
Deli članek:

Slovo brez primere! Atletico potrdil prodajo talenta Realu in udaril po mladeniču: Ko si bil nihče ...

Ne pomnimo, da bi kdaj kak klub na tak način potrdil prodajo kakega igralca in se od njega poslovil.

Telenovela Theo Hernandez je zaključena. Mladi francoski branilec se je že aprila dogovoril z Realom, kraljevi klub je napovedal plačilo odškodinske klavzule, čeprav je mestnemu tekmecu obljubil, da tega ne bo storil nikoli. Atletico se je poskušal rešiti, klical na pomoč celo Barcelono, a ni imel nobenih možnosti. 

Pred dvema tednoma so podpisali vse papirje, zdaj ob vrnitvi Hernandeza s počitnic opravili še zadnje formalnosti in danes je Atletico potrdil, da 20-letnik, ki je zadnjo sezono zablestel kot posojen nogometaš pri Alavesu, odhaja k Realu. na ogročenje kluba Jana Oblaka in njegovih navijačev. 

"K Realu odhaja nogometaš, od katerega smo želeli le to, da ne bi šel k Realu. Da bi nam le s tem vrnil za vse, kar smo mu dali. Ko ni bil nihče in ni imel niti enega uradnega nastopa v članskem nogometu, smo verjeli vanj in mu dali sijajno pogodbo do leta 2021. Pa ne samo to ...," so zapisali v sporočilu. 

"Ko si bil nihče, smo ti, Theo, želeli to pogodbo še podaljšati in ti, če bi želel, nekega dne zagotoviti prodajo v katerega od največjih evropskih klubov. Dobro veš, koliko igralcev smo že prodali tja. Zavračal si vse, čakal si le na to, da bi se nekega dne lahko dogovoril z Realom. In si se," so bili ostri in pikri.

Jasno, brez lepih želja, brez zaželene sreče. Še več, lahko si predstavljate, kaj mu v resnici želijo ...