Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.07.2017 09:14:14
Deli članek:

Pepe je bil dogovorjen s PSG-jem, se skregal po zdravniškem pregledu, zdaj pa... ah, saj ne boste verjeli!

Pepe je po pravi drami vendarle našel novega delodajalca.

Ko se je po desetih sezonah poslovil od madridskega Reala, s katerim je pred nekaj tedni za slovo osvojil še ligo prvakov, je vse kazalo na to, da se bo Pepe pridružil francoskemu PSG-ju. 

Vse je bilo dogovorjeno že pred zadnjo Pepejevo tekmo v dresu Reala, nekaj dni kasneje je odpotoval v Pariz uspešno opravilo zdravniški pregled, potem pa... ah, Pepe kot Pepe. Pred uradnim podpisom pogodbe se je uspel skregati z vodstvom kluba, ker je želel že dolgo dogovorjeno dveletno pogodbo spremeniti v triletno. V prepričanju, da PSG ne bo kompliciral, ker so bile stvari že enkrat tako daleč, je želel še dodatno leto, še dodatnih 6 milijonov.

Toda njegova namera ni uspela, še več, Parižani so mu zaračunali zdravniški pregled in ga hitro odslovili. In zdaj? Zdaj je Pepe vendarle našel novega delodajalca, ki pa je daleč od ugleda Reala in PSG-ja, podpisal je namreč dveletno pogodbo s turškim Bešiktašem z možnostjo podaljšanje za še eno sezono. In še nekaj: ni mu bilo potrebno opraviti zdravniškega pregleda, saj mu je veljal še tisti iz Pariza.