Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.07.2017 08:31:05
Deli članek:

Messijevi medeni tedni? Poglejte in UŽIVAJTE! Poseben kraj, posebne ugodnosti in ... presenečenje (foto)

Reuters
Lionel Messi

Verjetno vas zanima, kje in kako uživata na poročnem potovanju najbolj slavna mladoporočenca leta, če ne desetletja. Izvolite.

Lionel Messi in njegova Antonela seveda nista izbrala katere od običajnih lokacij. Medene tedne preživljata na karibskem otoku Antigva, ki skupaj z otokom Barbuda tvori državo ... ne boste verjeli, Antigva in Barbuda. Šalo na stran, Antigva je manj znana, vendar pa toliko bolj eminentna lokacija, znana po zasebnih plažah, izjemnih razgledih in fenomenalnih zasebnih vilah s pripadajočim razkošjem.

Messi je najel eno takih vil, pred katero se bazeni prevešajo na eno takih zasebnih plaž in je vse skupaj videti kot v raju. Ves čas ima na voljo voznika, ki lahko mladoporočenca kadarkoli odpelje kjerkoli po otoku, na voljo pa sta tudi zasebno letalo za pristajanje na vodi in helikopter za odhod na katerega od sosednjih otokov, predvsem na Barbudo. Vse torej primerno statusu in imenu, približno podobo pa si lahko predstavljate iz Antoneline objave na družabnih omrežjih.

Ravno na tej objavi pa je vidno tudi presenečenje. Veliko presenečenje, pravijo nekateri. Par je namreč seveda zdaj zgolj uradno poročen, sicer pa so že nekaj časa družina in odločila sta se, da bosta temu dala prednost. Otroka torej nista v varstvu in to niso klasični medeni tedni, o čemer si lahko mnenje ustvarite sami. Mi smo navdušeni. "Družinski medeni tedni," je zapisala Antonela in nam se poteza zdi sijajna.     

Galerija