Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.07.2017 08:51:05
Deli članek:

Je Donnarumma žrtev ali zlobnež? Ne boste verjeli, kaj je naredil prvi dan po zagotovljenih milijonih

Gianluigi Donnarumma je znova šokiral italijansko javnost. In znova iz nepravih razlogov ...

Italijanski vratarski supertalent se je z Milanom končno le uspel dogovoriti za podaljšanje pogodbe z rdeče-črnimi, po novem bo postal eden najbolje plačanih najstnikov na svetu

In kaj je naredil en dan po podpisu pogodbe? Hja, Gianluigi Donnarumma je znova na napačen način opozoril nase ... Prvi čuvaj mreže Milana bi moral namreč na inštitutu Leonardo da Vinci di Vigevano v Pavii pisati maturo. Vsi italijanski dijaki so sicer maturo pisali že precej prej, a Italijani so Donnarummi dovolili, da si maturo prestavi na poznejši datum, saj je ravno v času, ko so ostali dijaki izpolnjevali svoje teste, Gigio branil barve Italije na evropskem prvenstvu do 21 let. 

Italija je torej Donnarummi šla na roko, a Gianluigi je še enkrat več razočaral Italijo. V inštitutu so Donnarummo čakali pripravljeni z novimi maturitetnimi testi, ki so jih morali sestaviti samo zanj, toda vratar Milana se na inštitutu ni prikazal. Ne, dan po podpisu pogodbe se je odločil, da najame privatno letalo in odleti na dopust na Ibizo. Nekako v smislu: "Zdaj, ko sem podpisal pogodbo, ki mi bo navrgla šest milijonov evrov na sezono, pač ne potrebujem šole ..."