Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.07.2017 10:51:32
Deli članek:

Bomba iz serie A: Po Manchester Unitedu in Realu še k italijanskemu velikanu

Reuters

Italijansko prvenstvo bo očitno močnejše še za enega zvezdnika svetovnega formata.

Kot vse kaže se je Inter dogovoril za prihod zveneče okrepitve, črno-modri naj bi bili v prihodnje močnejši za Angela Di Mario.

Devetindvajsetletni Argentinec je bil zadnji dve leti član PSG-ja, s katerim mu pogodba poteče čez dve leti. Julija 2015 je v Pariz prišel iz Manchester Uniteda, ki je zanj 'pokasiral' 63 milijonov evrov, torej 12 manj kot jih je leto prej odštel Realu, za katerega je nastopal štiri sezone.

V Franciji je Di Maria spet našel tisto pravo formo, ki jo je zaman iskal na Old Traffordu. Zato je spet pritegnil pozornost nase in se kot poročajo italijanski mediji z Interjem že dogovoril o osebnih pogojih sodelovanja.

Zdaj se morata samo še kluba dogovoriti o višini odškodnine in Argentinec se bo preselil v našo zahodno soseščino. Po nekaterih informacijah naj bi PSG zahteval približno toliko denarja, kolikor ga je za Di Mario odštel pred dvema letoma. Še pred prodajo pa si Francozi želijo najti zamenjavo zanj. Na vrhu seznama želja naj bi bil kar James Rodriguez, ki ga povezujejo še z nekaterimi angleškimi velikani.

Po nekaterih informacijah naj bi bil Inter za Di Mario pripravljen odšteti okoli 49 milijonov evrov, igralcu pa naj bi ponudil štiriletno pogodbo in letno plačo v višini 7,5 milijona evrov.