Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nui
nui
04.07.2017 09:22:31
Deli članek:

Si kdo želi v Inter? On (očitno) ne! Zvezdnik Fiorentine obupan: Ne morem spati, jočem, silijo me, naj...

Reuters

Očitno je v Fiorentini te dne zelo pestro.

Po tem, ko je postalo jasno, da vijoličasti ne bodo več mogli računati na Josipa Iličića, jim zdaj sive lase povzroča še en zvezdniški igralec ekipe. Borja Valero je veliki ljubljenec navijačev, zato je poteza kluba, ki Španca menda želi prodati milanskemu Interju, naletela na veliko neodobravanje med privrženci kluba.

Zdaj pa je v Italiji veliko prahu dvignil zvočni posnetek, v katerem Valero v solzah razlaga svojemu prijatelju, da ne želi oditi in da ga vodstvo kluba na vsak način poriva v Inter. "Moram oditi, zaradi Fiorentine sem že nekajkrat jokal, že dva tedna ne morem spati. Nočem oditi, a me silijo, naj podpišem, neusmiljeni so. Tako težko mi je, toda zelo kmalu bom sklical tiskovno konferenco in vse pojasnil. Se pa bojim, da bom na koncu vseeno moral oditi," je med drugim razlagal Valero.

Fiorentina je ob tem izrazila zgroženje in že napovedala, da se bo proti Valeru borila tudi s pravnimi sredstvi, saj je prepričana, da želi tako umazati ime kluba. Niso pa vodilni možje kluba pojasnili, ali nogometaš govori resnico.