Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
02.07.2017 15:27:40
Deli članek:

Perišić igral odbojko? Za ta "prekršek" bo drago plačal!

Inter brez milosti do svojega hrvaškega zvezdnika Ivana Perišića.

Hrvaški nogometaš Ivan Perišić se je v času dopusta vrnil v domovino, v Poreču pa zaigral na močnem odbojkarskem turnirju. S svojim partnerjem Nikšo Dell'Orcom se je predstavil v solidni luči, zavidljiv odpor pa sta pokazala proti brazilski olimpijski navezi, saj sta izgubila po dveh nizih z 10:21 in 10:21. Kakopak je ljubljenec navijačev hrvaške reprezentance požel številne simpatije tudi v svetu odbojke, a kaj ko pri Interju za ta njegov izlet v odbojkarske vode niso imeli prav nobenega posluha.

Perišić si je sicer že od nekdaj želel nastopiti na katerem od močnih turnirjev v odbojki, a tokrat je skok v nekoliko drugačne športne vode "pozabil" omeniti vodstvu svojega kluba. Profesionalni nogometaši imajo namreč v pogodbah tudi prepovedi udejstvovanja v drugih športih, s čimer želijo preprečiti nepotrebne poškodbe, zaradi tega pa bo zdaj hrvaški reprezentant drago plačal.

Inter ga bo namreč denarno kaznoval, viri blizu kluba pa trdijo, da bo moral soigralec slovenskega vratarja Samirja Handanovića odšteti nekaj desettisoč evrov denarne kazni. Končna višina kazni bo verjetno odvisna od njegovega pojasnila ...