Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
02.07.2017 12:28:57
Deli članek:

Messi se je poročil, kaj pa novo megalomansko podaljšanje pogodbe z Barcelono? To bo podpisal, ko ...

Reuters

Barcelona bo morala na podaljšanje pogodbe z Lionelom Messijem še malce počakati.

Lionel Messi je v petek skočil v zakonski jarem in vsaj na zasebnem področju poskrbel za velikansko prelomnico. Kako je pa kaj s podaljšanjem pogodbe z Barcelono? To vprašanje kakopak zanima slehernega privrženca Barcelone ...

Kot danes poročajo katalonski mediji, naj bi se Messi s svojo družino odpravil na poročno potovanje na Karibe, še pred tem pa bo razveselil vse pristaše Barce. Še preden se bosta zaljubljenca podala na skupen oddih, bo Messi obiskal Barcelono, kjer se bo sestal z vodstvom svojega kluba. Namen sestanka je kakopak podpis pogodbe, kar naj sploh ne bi bilo več pod vprašajem.

Da, Messi naj bi se po podpisu na poročnem listu v naslednjih podpisal še na novo pogodbo z Barcelono in tako ostal na Camp Nouu vsaj do konca sezone 2021/22. Kot še dodaja španski dnevnik AS, bo Messi bržkone podpisal najbolj donosno pogodbo v zgodovini nogometa.

Nogometaši Barcelone bodo sicer s pripravami na novo sezono začeli 12. julija, Messi pa se bo soigralcem pridružil enkrat proti koncu meseca. Verjetno pred začetkom prijateljskega turnirja v Severni in Srednji Ameriki, na katerem bo Barcelona prvo tekmo odigrala 23. julija.