Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.07.2017 14:20:32
Deli članek:

Prava okrepitev za Barcelono: Ali pripravlja veliko "krajo" enega najboljših branilcev na svetu?

vszi

Ali je Barcelona našla rešitev za velike težave v obrambni vrsti?

Zdi se, da je obrambna vrsta že leta največja težava Barcelone. Na izhodnih vratih je Jeremy Mathieu, ki naj bi pred leti rešil težave v obrambi, a visokih pričakovanj ni upravičil. Očitno imajo v Kataloniji dovolj okrepitev, ki to v resnici niso, zato naj bi v svoje vrste zdaj skušali zvabiti enega najboljših centralnih branilcev v svetu nogometa. Gre za branilca Juventusa Leonarda Bonuccija.

Tako vsaj trdi Tuttosport, ki je še posebej blizu stari dami. Novopečeni trener Barcelone Ernesto Valverde naj bi za italijanskega reprezentanta nudil med 50 in 70 milijonov evrov, zadnjo besedo pa bo imel kakopak nogometaš sam, ki naj bi po trditvah istega medija pred kratkim zavrnil ponudbi Chelseaja in Manchester Cityja.

Če bo Barceloni odličnega branilca uspelo zvabiti v svoje vrste, bi v osrčju obrambe tako zaigral skupaj z Gerardom Piquejem, na levi strani bi igral Jordi Alba, pri Barceloni pa še zmeraj upajo, da jim bo iz Arsenala uspelo pripeljati izgubljenega sina Hectorja Bellerina, ki bi igral na desni strani. To pa bi bila že spoštovanja vredna obrambna linija ...