pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
0 07.06.2017 12:47:10

Sramota! Trener Juventusa mora na sodišče: dobil simbolično kazen, a vseeno policiste grdo zmerjal z ...

Kdo bi si to mislil!? Massimiliano Allegri na zunaj velja za uglajenega, a gre za možakarja bojevitega duha, ki je šel tokrat s svojim obnašanjem predaleč.

Videti je kot eden najbolj mirnih ljudi na svetu, toda kdor ga pozna bolje, zelo dobro ve, da ima za seboj bivše žene v sumljivih okoliščinah, afere in aferice ter nekaj izpadov v sumljivem stanju. Tokrat pa si je privoščil nekaj prav posebnega, in sicer je bil očitno kar precej nervozen v pričakovanju velikega finala lige prvakov. Kot so razkrili italijanski mediji, mora Allegri na sodišče, ker si je 25. maja privoščil neverjeten spor s policisti.

Tedaj so ga v središču Torina ustavili, ker je med vožnjo telefoniral, za nameček pa so policisti spoznali, da je trener Juventusa doma pozabil svoje vozniško dovoljenje. Po novem italijanskem zakonu bi mu zaradi uporabe telefona grozila huda kazen celo z odvzemom dovoljenja, toda 25. maja je bilo tak prestopek še mogoče kaznovati z minimalno kaznijo. Policisti so mu skupno naložili 100 evrov, torej pravcat malenkost za človeka s 7 milijoni letne plače.

In kaj je storil Allegri. Namesto da bi več kot upravičenih (in zanj tako zelo nizkih) 100 evrov poravnal, je povsem izgubil živce. Policiste je večkrat označil za falirance, ki niso v življenju ničesar dosegli in se znašajo nad ljudmi, ki so. Ob tem je dodal še nekaj ustaljenih italijanskih žaljivk in kletvic, a se možje postave niso zmedli in so se odločili tako za prijavo kot za ovadbo. Zasluženo, s tem se verjetno moramo sttrinjati vsi.   

Značke: allegri, juventus

Članki iz rubrike