Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.05.2017 13:49:59
Deli članek:

Kakšen šok! Iniesta udaril: Mislil sem, da bom vedno pri Barceloni. Toda zgodilo se je nekaj takega ...

Reuters

Se lahko zgodi nepredstavljivo? Vse kaže, da se v veliki meri že dogaja.

Andres Iniesta je dal jasno vedeti, da bi utegnil zapustiti Barcelono. Potem ko je z njo večkrat osvojil vse, kar se je osvojiti dalo, in ko se je zdelo, da bo njen dres nosil zavedno, je prišlo veliko presenečenje. Šok, pravzaprav. Celo več kot šok. Dolgoletni član ponosa Katalonije je priznal, da zelo resno razmišlja o odhodu in da bi se zanj to poletje tudi utegnil odločiti. Da, prav ste prebrali in besede bodo bržkone presunile tudi vas. 

"Naj bo nekaj jasno, ne gre za denar. Nikoli se ne bi odločil na podlagi denarja. Toda zgodilo se je nekaj takega, zaradi česar moram dobro premisliti. Gre za osebno zadevo, zaradi katere moram poleg ponudbe Barcelone upoštevati tudi neko drugo ponudbo. Moram sprejeti odločitev, ki bo najboljša za vse," je dejal in nadaljeval v podobnem slogu, ki je še dodatno zaskrbel njegove oboževalce in navijače Barcelone.

"Mislil sem, da bo tukaj za vedno, da bom vedno igral za Barcelono. Moje sanje so bile končati kariero v tem dresu. Toda tako glava kot srce mi govorita, da moram premisliti še o nečem, še o neki opciji. Bi pa rad nekaj poudaril; če odidem, ne bom nikoli zaigral proti Barceloni. Za to bom poskrbel," je poudaril in sprožil številne črne misli, številna ugibanja.