krizaj Odkrito.si

Bojan Križaj zapustil dom pri Tržiču: prestiž ...

evri Svet24.si

Upokojencem z zajamčeno pokojnino 410 evrov ...

žalostna punčka Petisvet.si

Mamica moja, mamica moja!

vročina Svet24.si

Grozijo dvig temperature zraka za šest stopinj ...

4 beatrice Svet24.si

Britanska princesa ujela hudo zaželenega ...

Priyanka Chopra, nick jonas Najstnica.si

Nick Jonas o bitki z boleznijo

Toni inoT Osebni arhiv9 Njena.si

inoT, ko ugasnejo kamere …

nu
nu
0 17.05.2017 14:48:32

Na nikogaršnji zemlji: Ezekiel Henty v ZAE izpadel, zato se mora vrniti tja, kjer ni dobrodošel

fclm.ru
Kje bo v prihodnje igral nekdanji as Olimpije Ezekiel Henty?

Nekoč je bil nočna mora branilcev v Sloveniji, zdaj pa je njegovo življenje vse prej kot veselja polno. Ezekiel Henty je neuspešno zaključil s pustolovščino v Združenih arabskih emiratih, kjer bi bržčas celo ostal, če Baniyas ne bi izpdel iz prve lige. To pomeni, da se bo moral nekdanji ljubljenec navijačev Olimpije vrniti v Rusijo, toda glej ga zlomka: tam ni kaj prida dobrodošel.

Pri moskovski Lokomotivi so potrdili, da Nigerijca pričakujejo nazaj v ruski prestolnici, toda to ne pomeni, da so mu vrata v člansko ekipo spet odprta. "V veliko čast mi je bilo igrati za Baniyas. Šest mesecev sem se družil z nogometaši, ki so mi bili kot družina," je ob slovesu od ZAE dejal nekdanji mladinec Milana, na vprašanje o svoji prihodnosti pa skopo navrgel: "Ne vem, kaj se bo zgodilo."Da so ga pri Lokomotivi že prečrtali, po svoje ni presenečenje. Po kar pet milijonov evrov vrednem prestopu iz Olimpije in podpisu pogodbe do leta 2020 se v Rusiji nikakor ni znašel, v enem letu v Moskvi je v polno meril vsega enkrat, še to iz enajstmetrovke.

Kot rečeno, Rusi ga zdaj vseeno pričakujejo nazaj v Moskvi, a bržčas bosta obe vpleteni strani poskušali kar najhitreje najti rešitev, ki bi bila zadovoljiva za obe strani. Ponudb 23-letnemu Hentyju vseeno ne bi smelo manjkati, v ZAE je v pol leta po poročanju tamkajšnjih medijev pustil več kot soliden vtis in ob tem zabil tudi pet golov na dvanajstih tekmah.

Screenshot from 2017-05-17 14-24-18
Baniyas

Članki iz rubrike