profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 17.05.2017 13:09:45

Najdražji gol v zgodovini! Kakšen nateg: Inter je za en sam Brazilčev zadetek plačal neverjetnih ...

Kot da se milanskim črno-modrim ne bi dovolj smejali zaradi niza porazov in prostega padanja na lestvici, je v javnost prišel še en ponižujoč podatek.

S tipičnim brazilskim vzdevkom mu pravijo Gabigol, in sicer zato, ker mu je ime Gabriel in ker naj bi dosegal zadetke. S tem visokoletečim vzdevkom je pompozno prišel v Italijo, pri Interju so ga napovedali kot velikansko okrepitev, navijači so ga pričakovali z evforijo. No, stvari so se obrnile povsem drugače.

V Milanu je preživel celotno sezono (pozor, celotno sezono!), v njej ni prepričal nobenega od štirih (pozor, štirih!) trenerjev in ni zbral veliko nastopov. Je pa Gabigol če manj zbral ... golov. Koliko manj? verjeli ali ne, točno enega. Da, točno en zadetek, ki je brez konkurence postal najdražji zadetek vseh časov.

Zelo resen kandidat za ta naziv je bil že z golo odškodnino, ki jo je Inter plačal Santosu, saj je ta znašala nekaj več kot 30 milijonov evrov. Zdaj pa so na dan prišli zaupni dokumenti o dodatni proviziji kar dvema menedžerjema, o dodatnem plačilu skrivnostnemu podjetju in o plači, ki jo je Inter nakazal Gabi(ne)golu.

Skupne znesek? Neverjetnih 60 (pozor, 60!) milijonov evrov. Da, 60 milijonov evrov za en sam zadetek v celotni sezoni, kar je plačilo (oziroma preplačilo) brez konkurence. Če torej iščete najslabši nakup, največjo neumnost, največji nateg, se vaše iskanje lahko konča tukaj.    

Značke: inter, gabigol

Članki iz rubrike