Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.05.2017 16:50:04
Deli članek:

Nor napad iz Barcelone: Real je kupil igralca z imenom Nedovoljeni Položaj, zato se ne bo zgodilo ...

Stopnjevanje napetosti pred zaključnimi tekmami španskega prvenstva se bliža vrhuncu.

Real bo nocoj igral proti Sevilli, nato ga čakata še gostujoči srečanji s Celto in Malago. Če bo Barcelona zmagala na obeh preostalih tekmah, mora Real doživeti en poraz ali mu mora dvakrat spodrsniti z Remijem, da bi prvaki postali Katalonci. Madričani pa so, seveda, tudi v finalu lige prvakov, kjer bodo 3. junija igrali proti Juventusu.

Napetost je torej res neznosna, z obeh strani prihajajo ostre besede, najdlje pa je šel kolumnist osrednjega katalonskega športnega časnika Sport, ki je tako zelo neposredno ubesedil obtožbe, da ima njegov zapis marsikdo za pretiran. Presodite sami, ponujamo vam najbolj udarne izseke.

"Nikoli se še nisem izpostavil na tak način, toda bil bi navdušen, če bi Real 'zasral' končnico sezone. Priznam, da bi bil. Zakaj? Zato, ker je njegov predsednik Florentino Perez, ne da bi kdorkoli to prej opazil, kupil igralca z imenom nedovoljeni položaj, ki zanameček lahko vsako tekmo igra kot dvanajsti igralec," je zapisal barcelonski avtor z imenom Risto Mejide.

"Želim si, da bi Real ostal brze lovorik. Da bi izgubil finale lige prvakov, da bi Gigi Buffon osvojil zlato žogo in da bi mu jo zagodla, na primer Celta. Bojim se, da ne bo tako. Igra namreč z dvema ekipama in vsaj eni ne sodijo ofsajdov. Neumno bi bilo reči, naj zmaga boljša ekipa. kajti doslej se to ni zgodilo in ne vem, zakaj bi se zgodilo zdaj."