Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.05.2017 08:13:42
Deli članek:

Epsko! Fotografija, ki kaže, kako pomemben je Čeferin: Slovenec v objemu z velikim Ronaldinhem (foto + video)

Tit Košir

Aleksander Čeferin je v trenutku, ko je bil izvoljen kot predsednik Uefe, postal eden najbolj prepoznavnih Slovencev na svetu.

Biti predsednik Uefe je pač velika stvar. Velika odgovornost, a hkrati nosi predsedniško mesto krovne evropske nogometne organizacije tudi precej privilegijev. In eden izmed takšnih privilegijev je zagotovo tudi igranje nogometa z največjimi svetovnimi zvezdami na kakšnih prijateljskih, humanitarnih ali kakšnih drugačnih tekmah.

In Aleksander Čeferin se je v teh dneh mudil v Bahrajnu na srečanju veljakov Uefe in Fife. V Bahrajnu pa je bilo organizirano tudi prijateljsko srečanje nogometnih legend, na katerem so zaigrali številni nekdanji nogometni zvezdniki, največja sta bila vsekakor Maradona in Ronaldinho. 

Tekmo pa sta odigrala tudi predsednik Uefe Aleksander Čeferin in predsednik Fife Giani Infantino. Oba nogometna veljaka sta bila v ekipi skupaj z Ronaldinhem, po koncu dvoboja pa je nastala epska fotografija, ki jo lahko vidite zgoraj in ki jo je na svojem Instagram profilu delil tudi Ronaldinho.