Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.05.2017 15:53:48
Deli članek:

Real v finalu lige prvakov, v slačilnici pa ni miru

Reuters

Madridski derbi v polfinalu lige prvakov je gladko pripadel Realu, ki je slavil s skupnim rezultatom 5:1.

Real bo tako imel možnost ubraniti naslov, ki ga je lani osvojil v Milanu. Kljub temu pa v slačilnici kraljevega kluba vzdušje še zdaleč ni tako, kot bi si marsikdo mislil.

Seveda je to na nek način razumljivo, predvsem so nezadovoljni igralci, ki igrajo manj, kot so pričakovali. In eden izmed takih je Marco Asensio, 21-letnemu krilnemu napadalcu je po poročanju otoških medijev dokončno prekipelo.

Asensio je v tej sezoni nastopil na 35 srečanjih v vseh tekmovanjih, toda samo osem jih je odigral v celoti. Minutaža, ki je je deležen, ne zadostuje njegovim ambicijam, niti ni takšna kot mu jo je pred začetkom obljubil predsednik Reala Florentino Perez. Slednji mu je zagotovil pomembno vlogo v moštvu, trenutna situacija pa je povsem drugačna.

Kot pravijo Otočani, je Asensio klubu postavil ultimat. Če se njegov status ne bo spremenil, je odločen zapustiti beli balet. Španijo bi zamenjal z Anglijo, kjer se zanj resno zanimata Arsenal in Liverpool. Angleška velikana sta pripravljena zanj odšteti lepe denarce, prestop pa bi se lahko udejanil že v poletnem prestopnem roku.

Nekaj podobnega se dogaja tudi v povezavi z Alvarom Morato, ki je prav tako razočaran zaradi drobtinic, ki mu jih namenja trener Zinedine Zidane.