Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.05.2017 14:32:20
Deli članek:

To morate videti! Navijači Atletica dobili dovoljenje Uefe za transparent s temle norim odgovorom Realu!

Znano je, kaj bodo navijači Jana Oblaka in druščine nocoj izobesili na stadionu Vicente Calderon.

Realovi navijači so dvignili ogromno prahu, ko so na prvi polfinalni tekmi na stadionu Santiago Bernabeu izobeslili prav posebno koreografijo. Ob pokalu lige prvakov so naslikali Lizbono in Milano, torej kraja, kjer sta bili finalni tekmi v letih 2014 in 2016. Jasno, kraja, v katerih je Real na obeh finalih premagal Atletico. 

"Povejte nam, kaj čutite?" so zapisali in pri Atleticu so bili prepričani, da so šli navijači Reala predaleč ter da bi kraljevi klub za to lahko bil kaznovan. In res, kar nekaj primerov je bilo, ko je Uefa udarila po klubih, katerih navijači so tako očitno skušali užaliti nasprotne navijače in nasprotno ekipo.

Uefa se za kazen tokrat pričakovano ni odločila, je pa Atletico to dejstvo izkoristil za prav posebno akcijo. Navijači so pripravili odgovor na vprašanje, zaprosili za dovoljenje Evropske nogometne zveze in tej kajpak ni preostalo drugega, kot da privržencem rdeče-belih vse skupaj dovoli.

In kaj bo pisalo? Domislica je sijajna, sami pa presodite, v kolikšni meri je na mestu. "Kaj čutimo? Ponos. Ker nismo taki kot vi ...," bo pisalo prek cele tribune na Calderonu. Torej bo šlo za čisto neposreden odgovor, vi pa se boste morali odločiti, kdo bo bitko besed dobil. Po zmagi 3:0 na prvi tekmi bo bitko na igrišču po vsej verjetnosti (spet) dobil Real.