Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.05.2017 08:07:53
Deli članek:

Ibrahimović naj bi se že odločil

Reuters

Sezona se je za Zlatana Ibrahimovića končala predčasno, razlog za to pa so strgane križne vezi.

Švedski napadalec je poškodbo staknil v četrtfinalu lige Europa proti Anderlechtu, nato pa se je odpravil v ameriški Pittsburgh, kjer so ga operirali in se trenutno tam mudi na rehabilitaciji.

Kot vse kaže je imel dovolj časa za razmislek, kaj bo počel po letošnji sezoni. Pri Manchester Unitedu se mu izteče pogodba, rdeči vragi pa so mu že ponudili novo.

Toda zdi se, da z nadaljevanjem sodelovanja ne bo nič, saj se je družina Ibrahimović že poslovila od prijateljev, ki jih je spoznala med bivanjem v Angliji. Hišo, ki jo je nogometaš najel do začetka naslednje sezone, pa bodo Ibrahimovićevi zapustili predčasno.

Dobro obveščeni angleški mediji pravijo, da sta to znaka, da Šveda v naslednji sezoni ne bo več pri rdečih vragih. Iz Švedske prihajajo informacije, da bi se lahko za nekaj časa vrnil v rodni Malmö, kjer bi obiskal fizioterapevta švedske izbrane vrste Richarda Dahana. Slednji ima tam ordinacijo za znane športnike, z Ibro pa sta sodelovala že v času, ko je slednji igral za Malmö in sta v tem času postala dobra prijatelja. Dahan najbolje pozna zgodovino nogometaševih poškodb in tudi njegovo telo, zato bi bilo njuno sodelovanje povsem razumljivo.

Švedova rehabilitacija naj bi trajala približno devet mesecev in bi utegnil kariero nadaljevati v ZDA, kjer bodo z novo sezono začeli februarja naslednje leto. Ibrahimoviću bi to zelo ustrezalo ...