Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.05.2017 14:16:16
Deli članek:

Brez skrbi, Juventus je luzerski klub! Kako neumna in ponesrečena izjava Realovega zvezdnika ...

Kaj takega! Na teh prostorih eden najbolj znanih nekdanjih nogometašev Reala si je resnično privoščil nekaj neverjetnega.

Potem ko je Real na prvi tekmi polfinala lige prvakov proti Atleticu slavil s 3:0, Juventus pa prav tako na prvi tekmi polfinala v Monaku z 2:0, se svetovna nogometna javnost že pogovarja o velikem finalu v Cardiffu. Če se ne bo zgodil kak čudež, bi se tam morala pomeriti madridski kraljevi klub in torinska stara dama.

To pa že kliče spomine na leto 1998, ko sta se ta dva nasprotnika v finalu lige prvakov udarila nazadnje in ko je v Amsterdamu z edinim zadetkom na tekmi odločil črnogorski napadalec Predrag Mijatović. Nekdanji veliki zvezdnik jugoslovanske reprezentance je nato pozneje bil tudi športni direktor Reala, zdaj pa so ga seveda povprašali o pričakovanjih.

"Juventus ima dobro ekipo, ki je predvsem v obrambi zelo močna. Toda brez skrbi, Real ga bo premagal iz zelo preprostega razloga. Medtem ko je Real rojen zmagovalec, je Juventus 'luzerski' klub, ki v ligi prvakov izgubi, kadar je le mogoče izgubiti," je Mijatović šokiral z izjavo, po kateri ga bodo morda še kdaj povprašali ...