Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.05.2017 10:13:29
Deli članek:

Noro razkritje! Ronaldo med polčasoma obiskal sodnika in ga ogovoril: Atkinson, povej mi, ali ... (foto)

Dokazi ne lažejo, fotografije in branje z ustnic so zelo očitni. Razkritje pa resnično zelo zanimivo.

V središču pozornosti je hat-trick Cristiana Ronalda, kar nekaj govora pa je bilo (in je) tudi o tem, da je bil na zelo pomembni točki akcije za prvi zadetek Cristiano Ronaldo v nedovoljenem položaju. Večina jih meni, da bi sodniki akcijo tedaj morali prekiniti, le redki govorijo o pasivnem nedovoljenem položaju, najbolj presenetljiva pa je Portugalčeva reakcija. 

Iz neznanega razloga je Ronaldo po koncu prvega polčasa, v katerem je dosegel le ta "sumljiv zadetek" počakal sodnika Atkinsona v tako imenovanem tunelu pred njegovo garderobo. In iz prav tako neznanega razloga ga je tam ogovoril, kar nazorno prikazuje amaterski posnetek, ki je po naključju ugledal luč sveta.

"Atkinson," je poklical svojega starega znanca in nadaljeval v angleščini: "Povej mi, ali je bil ofsajd?" In nato nadaljeval: "Nisi videl? Nisem vplival na igro." Res nenavadno, glede na to, da so angleški delivci pravice zadetek priznali in da so torej (napak?) ocenili, da je bilo vse v najlepšem redu. 

Kot trdijo nekateri viri, Cristianu nikakor ni bilo vseeno, da se je po četrtfinalni tekmi kljub petim zadetkom na dveh srečanjih znašel v medijih le zaradi nedovoljenih položajev. Nikakor ni želel, da bi se to zgodilo tudi tokrat, zato je želel zagotovila od sodnikov, da je s tokratnim zadetkom bilo vse v najlepšem redu.