Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.05.2017 22:41:27
Deli članek:

Taka obramba, pa tako malo vredna! Vendarle veličastni Ronaldo in (zaman) sijajni Oblak ... (video)

Real je na prvi tekmi polfinala lige prvakov odpravil Atletico s kar 3:0.

Če se je o prvem zadetku mogoče pogovarjati, saj je bil v prvem delu akcije zanj Cristiano Ronaldo nedvomno v nedovoljenem položaju, je Portugalec v nadaljevanju postal skroajda neokrnjeni veliki junak velike zmage. v drugem polčasu je zabila še dva kot solza čista gola in z nogo in pol Real že popeljal v finale v Cardiffu.

Skupno je portugalski super zvezdnik na zadnjih treh tekmah izločilnih bojev dosegel kar osem golov, in čeprav sta bila dva iz nedvomnega ofsajda, nocoj pa še en milo rečeno sumljiv, je to neverjeten podatek brez primere. Podatek, ki ronalda postavlja v prav posebno dimenzijo.

Pri vseh treh tokratnih njegovih golih je bil slovenski vratar jan oblak, ki ga je njegov Atletico v veliki meri pustil  na cedilu, brez moči. Precej zaman pa zveni njegova fantastična obramba iz prvega polčasa, s katero je navdušil nogometni svet in ki je pred visokim vodstvom Reala močno odmevala.

Vseeno gre za mojstrovino, ki si jo velja ogledati. najdete jo v prvem posnetku, nato pa vse tri zadetke kralja Cristiana.