atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
29 02.03.2017 08:56:34

Nešportno in obsojanja vredno: Gareth Bale zaradi nesramne poteze upravičeno izključen (video)

Reuters
Real Madrid se je včeraj z novo fantastično odigrano končnico rešil domačega poraza z Las Palmasom, kraljevi klub pa se je pred prepadom znašel tudi zaradi svojega zvezdnika.

Valižan Gareth Bale si je namreč pri izidu 1:1 privoščil neumnost, ki bi Real lahko zares drago stala. Že tako so Madridčani nenadejano izgubili dve točki na Santiago Bernabeu, a kaj lahko bi se zgodilo, da bi izgubili tri, če ne bi Cristiano Ronaldo z dvema goloma malce pred koncem tekme (prvega iz enajstmetrovke, drugega po strelu z glavo) izid izenačil na 3:3. 

In kaj je storil Bale, da si je zaslužil rdeč karton? Nerazumljivo je popolnoma izgubil živce takoj na začetku drugega polčasa, najprej nesramno brez kakršnega koli namena po izbijanju žoge brcnil Jonathana Viero, ko ta ni padel, ga je poskušal še spotakniti. Sodnik mu je za nesramnost, samo po sebi vredno rdečega kartona, želel pokazati rumenega in mu ga tudi je, a je le nekaj trenutkov kasneje iz žepa potegnil rdčeega. Viera namreč Baleove poteze ni sprejel z navdušenjem, malce ga je odrinil, Valižan pa mu je vrnil tako, da ga je z vso silo odrinil nazaj. Ni kaj, več kot zaslužen rdeč karton, obenem pa verjetno kazen nekaj tekem prepovedi igranja v prihodnjih krogih la lige ...

Članki iz rubrike