Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

muk
muk
13 01.03.2017 18:57:42

Želja po smrti? Ali zgolj velikanska 'jajca'? (video)

Mladenič ima jajca, to mu je potrebno priznati, ne le, da se je v dresu Juventusa sprehajal po ulicah Neaplja, sprehajal se je v dresu neapeljskega sovražnika številka ena.

Gonzalo Higuain je namreč v trenutku, ko je iz vrst Napolija prestopil k Juventusu postal izdajalec številka ena v Neaplju. Argentinski napadalec je zdaj nekakšen antipod najpopularnejšemu človeku v zgodovini tega italijanskega mesta, legendarnemu Diegu Maradoni, ki ga v Neaplju častijo po božje. 


Tudi Higuainov status je pri temperamentnih Neapeljčanih postajal vse boljši, prišel je že do statusa polboga, nato pa je s prestopom v Torino v trenutku postal sovražnik številka 1. Besni navijači so zažigali njegove drese, Higuain se je naposlušal številnih kletvic, takšnih prestopov se pač ne oprošča. 

In verjetno ni treba poudarjati, da se po Neaplju ni pametno sprehajati v Higuainovem dresu. Še posebej, če gre za črno-beli dres stare dame. A pogumni možakar se je odločil, da stori prav to. Sprehodil se je po ulicah Neaplja, kamera pa je ujela vse reakcije Neapeljčanov. Nekateri so se zgolj nasmehnili, bili pa so tudi takšni, ki so bili vse prej kot prijazni. Več v videoposnetku. 

Značke: napoli, higuain, juventus

Članki iz rubrike