Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.01.2017 11:19:18
Deli članek:

Bolt v navdušenju klical v studio, voditeljica ni verjela (video)

Reuters

Da je Usain Bolt velik navijač Manchestra Uniteda, ni več nobena skrivnost. Jamajčan tega pač ne skriva, nasprotno. Na vsakem koraku to obeša na velik zvon.

Ko je na zadnji dan starega leta Manchester United gostil Middlesbrough in po zaostanku z 0:1 po zadetkih francoskega dvojca Martial-Pogba v 85. in 86. minuti rezultat spreobrnil in dosegel še peto zaporedno zmago v premier ligi, je bil najhitrejši človek na svetu vzhičen.

Bolt je bil nad novo zmago tako zelo navdušen, da se je neposredno z Jamajke vključil v program klubske televizije rdečih vragov. Voditeljica Mandy Henry je bila tako presenečena, da dolgo ni verjela, da se pogovarja s slavnim atletom.

Ko so ji iz režije povedali, da je res vzpostavljena zveza z Jamajko in da kliče gledalec z imenom Usain, se je odzvala: "No, pa vendarle ni Usain Bolt, kajne?" In še vedno ni povsem verjela.

Najuspešnejši atlet vseh časov je odvrnil: "Da, je Usain Bolt." In nadaljeval: "Tekmo so odigrali v slogu starega Manchester Uniteda. Vztrajali so, pritiskali in uspeli, prav na način Manchester Uniteda. To je bila velika tekma, sem zelo vesel takega razpleta." 


Bolt je nato tudi prek Twitterja potrdil, da je bil res on, nejeverna Mandy pa se je morala nato Boltu opravičiti in izraziti upanje, da jih bo sloviti Jamajčan kmalu spet poklical.