Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.12.2016 08:48:36
Deli članek:

Ronaldo si je za božič kupil (in pokazal) jeklenega lepotca. Odziv: medtem ko kažeš drage avtomobile ... (foto)

Kot že dobro vemo, veliki portugalski zvezdnik ničesar ne skriva in se zelo rad pohvali.

Tokrat se je Cristiano na družabnih omrežjih oglasil z objavo svoje najnovejše pridobitve, ki si jo je za božič kupil kot nagrado za zlato žogo in hat-trick v finalu svetovnega klubskega prvenstva. Gre za zelo simpatičnega mercedesa (na fotografiji), ki ga je Ronaldo označil kot "novo zver". 

Za njegove standarde ni nič posebnega. Tako oprenmljen na španskem trgu stane me 160 in 170 tisoč evri, kar je manj kot vsaj pol ducata drugih Ronaldovih jeklenih konjičkov in več kot desetkrat manj od njegovega najdražjega bugattija. 

Gre pač za skromno božično darilo, ki pa je naletelo na različne odzive. Zelo odmeven je bil zapis enega od znanih družabnih komentatorjev: "Res genialno. Medtem ko ti razkazuješ deseti drag avtomobil, pri čemer se lahko hkrati voziš le z enim," ljudje praznike preživljajo v mrazu in lakoti. 

Jasno, na svet ni vedno mogoče gledati tako, nekaj logike v tem sporočilu pa vendarle je. Zato je kar izdatno zakrožilo po svetovnem spletu, četudi so ga Ronaldovi uslužbenci s prvotnega kraja kar hitro "pospravili".