Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
26.12.2016 14:11:56
Deli članek:

Razkritje: Hazard igral tekmo pošteno vinjen in vknjižil hat-trick (video)

Eden Hazard je že kot najstnik veljal za vzhajajočo zvezdo evropskega nogometa. Sezona 2011/12 je bila njegova zadnja v dresu Lilla, prav na zadnji tekmi pa se je od gledalcev poslovil na najlepši možni način.

Bil je eden tistih, ki so bili najbolj zasluženi, da je Lille končal na tretjem mestu. Za konec je Nancyju zabil tri gole, Lille pa je slavil s 4:1. Do zdaj so vsi mislili, da je bila to povsem navadna tekma, njegov nekdanji soigralec Rio Mavuba pa je zdaj razkril, v kakšnem stanju je Hazard igral.

"Pred tekmami nismo hodili ven, pred obračunom z Nancyjem pa smo vedeli, da imamo tretje mesto zagotovljeno. Hazard je organiziral druženje s soigralci, ker je bila to njegova zadnja tekma v dresu Lilla. Celo noč smo pili, ko je trener Rudi Garcia vstopil v Edenovo sobo, pa je ugotovil, da celo noč ni spal," je dejal Mavuba. Kot rečeno, Hazard se je nato na zadnji tekmi trikrat vpisal med strelce, v 88. minuti ob stoječih ovacijah zapustil zelenico in se dva meseca kasneje za 38 milijonov evrov pridružil Chelseaju.