Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
23.12.2016 14:40:54
Deli članek:

Šokantna izpoved zvezdnika: Prijatelji me ne poznajo, včasih želim umreti, vse to zaradi ...

Nekdanji nogometaš Arsenala je v intervjuju za The Telegraph pretresel angleško javnost.

Emmanuel Eboue je bil član ene najboljših generacij Arsenala, v zadnjih letih je uspešno igral tudi za Galatasaray, zdaj pa se je znašel v povsem drugačnem položaju. Denarja ni naložil najbolj pametno, vse skupaj pa je vodilo v še hujše težave. 

Ker po prestopu v Galatasaray leta 2011 ni plačeval svojega zastopnika, ga je Fifa suspendirala za leto dni, zaradi česar ga je to jesen po zgolj mesecu dni odpustil Sunderland, v vrstah katerega se je vračal v premier ligo. Izgubil je še nekaj dodatnega denarja in se znašel na psu. 

Predvsem psihično. "Včasih sploh ne morem vstati iz postelje. Sem na dnu, ne vidim poti iz te krize. Nekajkrat me je že imelo, da bi si naredil kaj hudega in vse skupaj končal, toda premislim si zaradi žene in otrok," je zaupal angleškim kolegom. 

"Nočem, da me ljudje sprašujejo o nogometu, saj se nato počutim le še slabše. Težko je, ker moj sin trenira nogometa in me ves čas vsi nekaj sprašujejo, toda nekako se skušam držati," je še priznal in pojasnil, da so ga najbolj na cedilu pustili tisti, ki so mu bili prej najbližje. 

"Imel sem kopico prijateljev, ki so bili ves čas o meni, ko mi je šlo dobro. Zdaj jih ni nikjer. Tudi moj soigralec in rojak Kolo Toure je izginil neznano kam, očitno z menoj ne želi imeti opravka. Upam pa, da se motim in da bo poklical," se je izpovedal 33-letni Eboue.