volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ro
ro
5 23.12.2016 09:50:18

Športni direktor Domžal razkril: Da, Olimpija je poslala ponudbo

Tina Kosec
Z zelo veliko gotovostjo lahko napovemo, da bodo prihajajoči tedni ob Kamniški Bistrici zelo razgibani in zanimivi. V domžalski zasedbi je kar nekaj igralcev, ki so tarča bogatejših klubov, najbolj vroča pa sta Jure Balkovec in Marko Alvir.

Jesensko modo na slovenskem prvoligaškem odru so narekovali tudi Domžalčani, ki so nase opozorili z dinamično, všečno in hkrati učinkovito podobo. Temu primerno je zanimanje za varovance Simona Rožmana, kar pomeni, da lahko s precej veliko verjetnostjo napovemo, da bo zimski premor ob Kamniški Bistrici nadvse živahen. "Za zdaj kaže, da bo kar zanimivo," pravi Matej Oražem. "In se je že začelo dogajati, čeprav je hkrati res, da je vse skupaj še v zgodnji fazi. Nekaj je konkretnih zadev, ampak nikjer še nismo blizu tega, da bi karkoli zaključevali," je pristavil športni direktor dvakratnih prvakov.

V prvem delu sezone je nase opozorilo kar nekaj igralcev, a najbolj sta vendarle izstopala Marko Alvir in Jure Balkovec. In bržčas je logična posledica, da sta v tem trenutku najbolj vroča. "Da, to gotovo drži," je potrdil snovalec rumeno-modre kadrovske politike.

V nadaljevanju smo "udarili v glavo". Je Olimpija poslala kakšno ponudbo? "Ja, je." Za oba vroča igralca? "Za zdaj samo za enega," je razkril Matej Oražem.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike