Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
15.11.2016 14:36:49
Deli članek:

Neverjetni dobitek! Nekaj centov spremenil v pravo bogastvo

Neimenovani Anglež je dobil neverjetno stavo.

Zadnji reprezentančni premor bo za večino nogometnih navdušencev kmalu utonil v pozabo, toda ne za enega od angleških igralcev stav.

Veliki srečnež iz Coventryja je na stavnici Paddy Power vplačal neverjeten listek, na katerem je pravilno napovedal vseh 11 dogodkov, katerih skupna kvota je bila kar 820,728.

Možnosti za dobitek so bile resnično minimalne, toda nogometni bogovi so bili očitno na strani drznega stavničarja. No, morda le ni bil tako zelo drzen, saj je vplačal zgolj 28 centov, kljub temu pa zaslužil bajnih 235 tisoč evrov. Predstavnik stavniške hiše je ob tem še sporočil, da gre verjetno za največji dobitek ob tako nizkem vplačilu.

Med drugim je stavil na pare Francija - Švedska, Češka - Norveška, Severna Irska - Azerbajdžan, Danska - Kazahstan in še nekatere druge pare v nižjih angleških ligah, prav pri vseh pa je pravilno napovedal zmagovalca in da bo vsota zadetkov več kot 2,5.

"Po tem, ko smo morali izplačati precej denarja tistim, ki so napovedali, da bo zmagal Donald Trump, se je našel ta gospod in nam še dodatno posolil že tako boleče rane. Upamo, da bo del denarja porabil za potovanje v Armenijo in se jim osebno zahvalil," so sporočili iz stavniške hiše Paddy Power. Armenijo so poudarili verjetno zato, ker ji je po zaostanku z 0:2 proti Črni gori uspel sanjski preobrat, v 93. minuti pa so prišli do zmage s 3:2.