Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.11.2016 14:20:21
Deli članek:

Zgodilo naj bi se januarja: Napoved slovesa, ki bi lahko razveselil Olimpijo?

FK Crvena zvezda

Bo Crveno zvezdo zapustil nogometaš, ki naj bi bil všeč tudi ljubljanski Olimpiji?

V Makedoniji poročajo, v Srbiji dodajajo: David Babunski bo januarja zapustil vrste Crvene zvezde (tako piše tamkajšnja Ekipa), morebitna nova destinacija za nekdanjega nogometaša kultne Barcelone pa bi lahko bila kar Olimpija (to pravi Mondo). Ko se je Milan Mandarić nedolgo tega mudil v Beogradu, so ga tamkajšnji novinarji pobarali, ali so mu za Olimpijo zanimivi tudi kakšni srbski nogometaši. Mandarić je izpostavil zgolj omenjenega Makedonca s španskim potnim listom; ali je to storil kar tako ali z namenom, ni jasno.

A če bo 22-letni vezist, ki se na Marakani nikakor ni znašel (odigral je trinajst tekem, niti enkrat ni bil na igrišču od začetka do konca), hkrati naj bi se sporekel s trenerjem Miodragom Božovićem, res prekinil pogodbo z rdeče-belimi, potem ni nemogoče, da bi lovke v njegovi smeri stegnil tudi Mandarić. No, toda Babunski naj bi bil zanimiv tudi drugim, omenja se zagrebški Dinamo ter klube iz Madžarske in Avstrije.

Olimpija bi sicer lahko imela močno orožje v žezlu, v Ljubljani si kruh namreč že služi brat nogometaša Crvene zvezde Dorian Babunski.