Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
07.11.2016 15:36:13
Deli članek:

Na glavi, v Adamovem kostumu, vidva pa me mlatita

vszi

Avgusta je bil v spodnjicah, zdaj je Gary Lineker pripravljen iti še korak dlje.

Zgodba je znana in poznana. Gary Lineker je sredi decembra obljubil, da se bo v kultni nogometni oddaji Matzc of the Day pojavil s samih spodnjicah, če Leicester City osvoji naslov prvaka. In ker obljuba dela dolg, je avgusta pred televizijske kamere stopil v samih spodnjicah. Najbrž mu ni bilo prav težko izpolniti dane obljube, Leicester je namreč "njegov" klub.

Tokrat je šel avtor enega najbolj znanih citatov, tistega, da na koncu vedno zmagajo Nemci, še korak dlje, tokrat je obljubil, da bo priljubljeno oddajo vodil povsem gol, v Adamovem kostumu, pri tem pa bo stal na glavi, njegova sovoditelja Alan Shearer in Ian Wright pa ga bosta udarjala s palicami. Če seveda Leicester znova prvi prečka ciljno črto.

Nekaterih nikoli ne izuči, pa vendar bi težko rekli, da ravno izziva usodo, tisti če je namreč precejšnji, pravzaprav gromozanski, Leicester je namreč trenutno precej bliže izpadu kot pa ubranitvi naslova. Trenutno se nahaja na štirinajstem mestu in ubranitev naslova spada v domeno znanstvene fantastike.