Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
07.11.2016 12:58:49
Deli članek:

Je rekla da? Igralec pred tekmo zaprosil sodnico! (video)

Nižjeligaški dvoboj na Slovaškem je nepričakovano pritegnil veliko pozornost.

Ali morda veste, kaj se dogaja v peti slovaški ligi? Nič hudega, če niste prepričani, katera ekipa je na vrhu lestvice, toda tamkajšnji nižjeligaški dvoboj si je vendarle zagotovil prostor v svetovnih medijih. Nižna in Tatran sta ekipi, ki sta si stali nasproti, toda zanimanja ni vzbudilo dogajanje na tekmi, temveč pred njo.

Igralci so prišli na igrišče, se pozdravili, a kar naenkrat je eden od njih izstopil iz vrste. Bil je Lubomir Vajdeck in se napotil proti stranski sodnici, sicer njegovemu dolgoletnemu dekletu. Osupnil je približno 400 gledalcev, pokleknil pred njo in ji namenil vprašanje: "Se boš poročila z menoj?" Šokirana Petra Lepačkova je ob navdušenju vseh prisotnih dahnila da, kakopak so sledile številne čestitke.

Da bi bilo vse skupaj še lepše, je Nižna na koncu slavila s 3:1, a menda brez pomoči svetlolase pomočnice sodnika. Še več, svojega zaročenca je bojda dvakrat z dvigom zastavice zaustavila v prodoru proti vratom. V nedovoljenem položaju. Če bo tako samo na igrišču, bo ljubezen gotovo cvetela ...