Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.10.2016 17:39:42
Deli članek:

Ljubezenska zgodba z napako: Vse težji dnevi za Hentyja v hladni Moskvi

fb olimpija
Ezekiel Henty

Nekdanji član Olimpije je v Rusijo odšel za milijone, tam pa za zdaj ni pokazal še praktično nič.

Prišel je za 5,5 milijona evrov, v zameno za zajetno odškodnino pa ni pokazal še praktično nič. Ezekiel Henty v Rusiji preživlja vedno težje trenutke. Kritiki neusmiljeno tolčejo po Nigerijcu, ki je doslej v dresu Lokomotive v polno meril le enkrat. Pa še to iz enajstmetrovke! Da so tudi navijači razočarani, je vsekakor povsem razumljivo.

"Namesto Senegalca Ouamarja Niasseja je Lokomotiva iz Ljubljane pripeljala Nigerijca Ezekiela Hentyja, ki pa je v devetih mesecih zmogel le enkrat brcniti žogo v gol. In še to iz enajstmetrovke," kritično pišejo novinarji ruskega Bombardirja in dodaja: "Dovolj časa je minilo in vsi so se že prepričali: tako Henty kot tudi Petar Škuletić preprosto nista dorasla ambicijam Lokomotive. To pomeni, da bodo morali vodilni ljudje Lokomotive naslednjo zimo popraviti svoje napake."

Ob tem se v Moskvi vse glasneje šušlja, da pri Lokomotivi še kako resno razmišljajo, kaj dejansko storiti z nekdanjim napadalcem Olimpije. Še vztrajati z njim? Ga morda poslati kam na posodo, kjer bo pod manjšim stresom, kjer na njem ne bo takšno breme visokih pričakovanj? Ali pa ga kar prodati? Kar drži kot pribito, je dejstvo, da je zmajem na začetku letošnjega leta zagotovo uspel sanjski posel …