Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.10.2016 15:33:14
Deli članek:

Guardiola odgovoril na govorice, da bi utegnil prevzeti madridski Real

Reuters

Španski strateg trenutno sedi na klopi Manchester Cityja, ki ga je prevzel letos poleti. Je bilo ob tem res kaj možnosti, da bi prevzel madridski Real?

Te dni je postala vroča razprava, da naj bi Florentino Perez pred odstavitvijo Rafe Beniteza, na klop Reala želel pripeljati prav Pepa Guardiolo.

No, Kataloncu seveda ta ideja ni dišala, saj je dejal, da ne bi bil pravi trener za Real Madrid. Vse skupaj je v javnosti spravil pisec Guardiolove biografije Marti Perarnau, ki zatrjuje, da se je Perez želel dokopati do njegovega podpisa preden je januarja letos odstavil Rafo Beniteza.

Perarnau je takoj dejal, da ta opcija ni prišla v poštev, danes pa je Guardiola to potrdil tudi na otoku. Enostavno ga delo pri največjem rivalu Kataloncev ne bi zanimalo. 

"Sem navijač Barcelone. Ne zdi se mi, da Real Madrid potrebuje trenerja kot sem jaz. Poleg tega se tam ne bi mogel prilagoditi," je dejal na vprašanje enega od novinarjev. 

Guardiola ima sicer v teh dneh velike težave, saj že šest tekem ni okusil slasti zmage, v soboto pa potujejo na gostovanje k WBA, preden jih v torek čaka nov preizkus proti Barceloni v ligi prvakov.