Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.10.2016 10:09:13
Deli članek:

Zakaj Milaniča ni bilo na treningu?

Drago Wernig - TAKA

Mariborčani se pred gostovanjem v Kidričevem ubadajo z nemalo težavami.

Vijoličasti so med tednom uresničili namen in se uvrstili v polfinale pokalnega tekmovanja, zdaj so misli vseh v Ljudskem vrtu znova osredotočene v boje za točke. Naslednji izziv je na vrsti v nedeljo, trinajstkratni prvaki se bodo odpravili na najbližje gostovanje v Kidričevo. V kakšni zasedbi? Sredin obračun z Goričani so zaradi poškodb s tribun spremljali Dare Vršič, Aleks Pihler, Damjan Bohar, Matej Palčič in Valon Ahmedi. Bo kateri izmed omenjenega kvinteta tokrat že med kandidati za nastop?

"O tem je še prezgodaj govoriti. Veseli spoznanje, da se pri vseh stanje z vsakim dnem izboljšuje in da je ob podaljšanju uspešne serije delovna vnema v moštvu še povečana. Kdo izmed poškodovanih bo nared, pa bo treba še počakati. Do nedelje imamo še dovolj časa," je pojasnil Darko Milanič, ki je prav tako še vedno na seznamu poškodovanih pod Kalvarijo.

Težave s hrbtom se nadaljujejo, zato je izpustil četrtkov trening. Odpravil se je v Čatež, kjer je opravil naslednji del terapij, zato je vadba potekala pod vodstvom Saše Gajserja, a že danes je primorski strokovnjak znova v glavni vlogi. In na treningu.