Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.10.2016 14:51:42
Deli članek:

Priznani L'Equipe trdi: To je edini razlog, zakaj Neymar ni odšel v PSG!

Profimedia

Medtem ko agent brazilskega superzvezdnika Neymarja trdi, da je bil njegov varovanec blizu odhoda v PSG, a je na koncu ponudbo Parižanov zavrnil, da bi ostal pri Barceloni, priznani športni časnik L'Equipe ponuja precej drugačno zgodbo.

"Neymar je bil blizu prestopa v PSG. Zaslužil bi 40 milijonov neto na leto," je pred tedni razkril agent odličnega brazilskega nogometaša, ki je potem dodal, da je Brazilec v Barceloni ostal kljub temu, da je bil PSG pripravljen plačati 190 milijonov evrov odškodnine. 

Neymarjev agent je trdil, da je bil blizu podpisa z njegovim varovancem tudi Manchester United, toda Parižani naj bi bili precej bližje temu, da bi zvezdnika Barcelone pripeljali v svoje vrste.

In po trditvah L'Equipa bi to tudi storili, če ne bi Neymar od Parižanov zahteval še nekaj, na kar francoski prvaki niso želeli pristati. Brazilec je zahteval, da mu PSG ob astronomski plači plača še neverjetnih 45 milijonov evrov, kolikor naj bi znašal Brazilčev dolg, ki je nastal zaradi neplačevanja davkov. A kot rečeno, Parižani tega niso želeli storiti.