Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.10.2016 12:21:35
Deli članek:

Perez razmišlja o Zidanovem nasledniku: V igri eden najbolj vročih trenerjev v Evropi

Zinedine Zidane je v prejšnji sezoni Real popeljal do naslova evropskega klubskega prvaka, v letošnji sezoni je s kraljevim klubom trenutno prvi na lestvici španskega prvenstva, a vseeno se pojavljajo govorice, da bi lahko Florentino Perez zamenjal trenerja.

Za nove špekulacije je poskrbel Dortmundov Hans-Joachim Watzke, ki je za ZDF povedal, da Real Madrid spremlja njihovega trenerja Thomasa Tuchela. "Imam dober odnos z Realom in verjamem, da spremljajo Thomasa. Po sezoni, ki jo je imel Tuchel z nami, so pri Realu ugotovili, kako odličnega trenerja imamo. Florentino me sicer še ni povprašal po njem, vendar nismo zaskrbljeni, da bi ga lahko izgubili. Tuchel ima pogodbo z nami," je dejal Watzke.

"Njegov položaj se od položaja nogometaša precej razlikuje. Ko je nogometaš star 28, 29 let, ima pred seboj še tri leta in lahko nas prosi, da ne zavrnemo njegove priložnosti za prestop. Thomas je še vedno zelo mlad trener, tudi čez 20 let bo lahko vodil kateri koli klub bo želel," je še dodal Watzke.