Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.09.2016 11:03:37
Deli članek:

Otoško razodetje: Trije angleški sestanki za Messijev prestop v EPL

Reuters

Eden od klubov elitne angleške nogometne lige se je še kako ogrel za Lionela Messija.

Časnik The Sun ne sodi med bolj kredibilne vire, zato vprašanje, koliko je v najnovejši zgodbi izpod peresa njegovih novinarjev resnice. Je pa zanimiva! Glavno vlogo v njej ima Lionel Messi, ki že vrsto let navdušuje pri Barceloni. Pri slednji je podrl prav vse strelske rekorde, na Camp Nouu je ostal, čeprav je bilo v preteklosti nemalo klubov, ki so ga poskusili zvabiti v svoje vrste. Toda epilog je bil vedno enak: Messi ni želel obrniti hrbta svojemu skorajda matičnemu klubu.

Kot poroča omenjen medij, je Argentinca snubil tudi Manchester City. V poletnem prestopnem roku naj bi bilo dogajanje sila pestro, Messijevi agenti naj bi se namreč kar trikrat sestali s predstavniki sinje modrih. Pogovori so bili konkretni, a niso obrodili sadov. Toda poraja se vprašanje: zakaj so se Messijevi zastopniki sploh pogovarjali? Mar to ponuja vsaj kanček možnosti, da bomo zvezdnika pred koncem kariere videli še kje drugje?

Da bi ga Josep Guardiola zagotovo z največjim veseljem pozdravil v svojih vrstah, seveda ni nobenega dvoma. Dvojec je že sodeloval, dobro se poznata, trener Cityja pa natanko ve, kakšne težave bi nasprotniki šele imeli z njegovo ekipo, če bi bil član slednje tudi Messi …