Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
14.09.2016 15:00:37
Deli članek:

Verbič: Prijateljica s posteljnino se seli. Treba bo najti drugo

Nikola Miljković

Z Benjaminom Verbičem smo se pogovarjali o življenju na Danskem, tamkajšnjem nogometu, seveda pa nismo mogli mimo slovenske reprezentance in slabega začetka kvalifikacij za svetovno prvenstvo.

Na Danskem ste že več kot eno leto. Ste se privadili na življenje v tujini? Kakšno je življenje v tej severnoevropski državi?
Meni je Danska odlična za živeti. Sploh poleti, ko je lepo vreme. Pozimi utegne biti malce depresivno, takrat ti ni ravno vseeno, vendar sem na splošno z življenjem na Danskem zadovoljen, ne morem se pritoževati.

Spomnimo se, da ste nam pred malce več kot letom dni zaupali, da ste že prvi dan po prihodu v København potrebovali pomoč prijateljice, ki vam je morala posoditi posteljnino, ker ste svojo pozabili v Sloveniji. Je pomoč prijateljice še potrebna?
Joj, kje ste se zdaj na to spomnili. (smeh) Prijateljica se je pravkar poročila, tako ona kot njen fant, zdaj mož, pa sta mi zelo pomagala. V mojih prvih mesecih na Danskem smo se zelo veliko družili, ampak zdaj se oba selita, tako da prijateljice ne bo več. Bo treba najti kakšno drugo. (smeh)

CELOTEN INTERVJU Z VERBIČEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V TISKANI IZDAJI REVIJE EKIPE SN.