Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.08.2016 22:24:33
Deli članek:

Oblakov Atletico uničil sanje igralca stav (foto + video)

Reuters

Nogometaši Atletica so v nedeljo v prvem krogu španskega prvenstva gostili Alaves.

Skozi vseh 90 minut so bili domačini veliko boljše moštvo na igrišču. Žogo so imeli v svoji posesti 62 odstotkov igralnega časa, na tekmečeva vrata sprožili 27 strelov (Alaves dva), od tega šest v okvir vrat (Alaves enega). Izvajali so kar 20 udarcev s kota (Alaves dva), toda to se na rezultatu ni poznalo.

Vse do 93. minute, ko je po prekršku nad Fernandom Torresom sodnik dosodil najstrožjo kazen. To je uspešno izvedel novinec Kevin Gameiro, ki je poleti za 32 milijonov evrov prišel iz Seville.

Domači so začeli slaviti zmago, ki pa je na koncu sploh niso dočakali. V zadnjem napadu na tekmi je namreč kapetan gostov Manu Garcia sprožil s približno 23 metrov in žogo poslal tik ob desni vratnici slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka, ki je bil ob izjemno natančnem strelu praktično nemočen.

Takoj po izenačenju je glavni sodnik odpiskal konec srečanja, po katerem so bili s točko veliko bolj zadovoljni gostje.

V bosansko-hercegovskem mestu Tuzla pa je pravo moro preživljal eden izmed tamkajšnjih igralcev stav, ki je čakal na zmago Colchonerosov. Če bi se ta zgodila, bi namreč zadel vse pare na listku, v katerega je vložil 2,56 evra in na katerem je imel že 29 pravilno obkroženih dogodkov.

Toda Atleticov remi z Alavesom mu je preprečil, da bi se veselil dobitka v višini 10.320 evrov.

vszi