franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 22.08.2016 17:10:56

V Ljudskem vrtu razkrili novo (staro) moč

Grega Wernig
Nekdanji ljubljenec navijačev znova pod Kalvarijo.

Mariborska zasedba je dobila novega člana. Vrnil se je znan obraz, ki je doslej v vijoličastem dresu odigral 235 tekem in dosegel 61 golov. Član trinajstkratnih prvakov je znova postal Dejan Mezga, ki je bil nazadnje član ciprskega Apollona iz Limasola.

"Z veseljem vračamo zelo izkušenega igralca, ki je po odhodu iz Ljudskega vrta igral na Hrvaškem in na Cipru. Dejan je del svetle preteklosti kluba in pričakujemo tudi svetlo prihodnost. Podpisali smo enoletno pogodbo, ekipi pa se bo priključil takoj," je pojasnil športni direktor Zlatko Zahović.

mezga gw
Grega Wernig
"Končno doma, to mi je zdaj najpomembnejše. Upam, da bomo nadaljevali, kjer smo ostali, ko sem odhajal. Z naslovi in vsemi uspehi. Tukaj sem se vedno prijetno počutil, tega ne morem skriti. Ves čas sem ostal povezan s klubom, ogledal sem si vse prenose, ki niso bili v terminih mojih tekem ali treningov. Ekipo dobro poznam, veseli me, da bodo nekateri igralci iz prejšnjega obdobja spet moji soigralci. Prav tako sem vesel, da bom znova delal s trenerjem, s katerim sem že uspešno sodeloval. Poznam vse zahteve, filozofijo igre in verjamem, da se bom hitro prilagodil. Imel sem kratek premor po koncu sodelovanja z Apollonom, a sem vmes vadil samostojno in menim, da bom pripravljen pomagati ekipi," pa je po podpisu pogodbe povedal Dejan Mezga, ki si je leta 2009 prislužil naziv Vijol'čni bojevnik. Izbral si je številko 88.

Značke: dejan-mezga, maribor

Članki iz rubrike