Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.08.2016 14:05:58
Deli članek:

Krvav navijaški obračun v Beogradu se je končal tragično

Za vodjo ene od skupin navijačev Partizana so bile strelne rane prehude.

Beograd je bil v sobotnem popoldnevu prizorišče krvavega strelskega obračuna navijačev. Najprej je bil ranjen Vladimir Mileusnić (30) in kmalu zatem še Alen Kostić (28), ki je bil tako hudo poškodovan, da je danes dopoldne v bolnišnici umrl. Oba sta vodje ene od (pod)skupin navijačev Partizana Grobarjev, oba osumljena za napada je policija prijela.

Pred tem se je v soboto okrog 13. ure v enem od parkov v srbski prestolnici zgodil pretep navijaških skupin, v katerega je bil vpleten tudi Vladimir Mileusnić. In menda v nekem trenutku skušal pobegniti, toda nekaj njegovih nasprotnikov je zbežalo za njim, nakar je bilo slišati nekaj strelov ... "Bilo je strašno. V parku so se igrali otroci, vse se je dogajalo pred njihovimi očmi," so govorili očividci. Okrog 15.30 se je na drugem koncu mesta pripetil še en napad, pred domačo hišo je bil ustreljen Alen Kostić - Kubi, ki je bil vodja skupine "Zabranjeni".

Prevladuje mnenje, da je vse skupaj posledica trenj oziroma sporov, ki že dolgo trajajo med posameznimi frakcijami navijačev Partizana, med katerimi pa nekateri vendarle namigujejo, da naj bi bili za napad odgovorni navijači Crvene zvezde ...