Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.08.2016 11:06:39
Deli članek:

Velikonja: Imamo izjemne navijače

alesfevzer.com

Nogometaši Olimpije in Rudarja bodo drevi v Stožicah odigrali zadnjo tekmo 5. prvenstvenega kroga na prvoligaškem prizorišču.

"Po ponedeljkovem derbiju smo opravili zadostno število treningov in ob tem imeli veliko časa za kakovostno regeneracijo. Vsi komaj čakamo, da se tekma z Rudarjem začne. V goste nam prihaja moštvo, ki zna igrati nogomet. Njihov nekoliko slabši uvod v sezono nas ne bo zavedel, saj smo se uspeli prepričati, kako motivirani so tekmeci v letošnji sezoni, ko pridejo v Stožice in se skušajo dokazati proti aktualnemu državnemu prvaku. Za nas pa šteje zgolj zmaga," sporoča Etien Velikonja, ki dokazuje, da je okrepitev v pravem pomenu besede. "Moja primarna naloga je doseganje zadetkov. Ob tem pa sem prvi med enakimi, ki mora pomagati tudi v fazi obrambe. Imamo odlično moštvo, ki bo v nadaljevanju sezone potrdilo nesporno kakovost. Do prvega reprezentančnega premora je naša naloga zbrati čim več točk. V vsakem primeru bomo stremeli k polnemu izkupičku."

Sedemindvajsetletni napadalec iz Šempetra se v prestolnici počuti odlično. "Zaenkrat je vse tako, kot mora biti. Soigralci so me odlično sprejeli, imamo tudi izjemne navijače, ki nas zvesto spremljajo na vsaki tekmi. Najpomembnejše spoznanje v tem trenutku je, da je v naši igri še ogromno rezerv, ki nam bodo v nadaljevanju sezone prišle še kako prav. V dozdajšnjem delu še zdaleč nismo prikazali tistega, česar smo dejansko sposobni. Moramo iti iz tekme v tekmo, zbirati točke in predvsem slediti začrtanim ciljem."